Ninni

Tämän blogin tekstejä väsäilee seinäjokinen 33-vuotias Niina Mäenpää. Kotona vaimo, kolmen lapsen äiti ja kahden koiran emäntä. Töissä ohjelmistosuunnittelija.

Nuorenpana harrastuksiin kuului suunnistus ja lentopallo, opiskeluaikoina kävelylenkkejä ja spinningiä.
Kolme lasta reilussa kahdessa vuodessa teki tauon jumpissa käynteihin. Kunnes vuonna 2009 juoksu tuli kuvioihin helppoudellaan: kotiovelta startti haluamaani aikaan. Tällöin ensimmäistä kertaa treenasin joku tavoite mielessä. Ensin puolimaraton, sitten maraton. Sekin kolmenkympin kriisin tuotoksia. :D Jälkeenpäin rasitusvammat monipuolisti treenejä ja ostin kunnon pyörän ja opettelin vapaauinnin syksyllä 2011. Sitten tavoite oli triathlonin puolimatka, nyt triathlonin täysmatka. Musta tulee siis isona teräsnainen! ;)

Treenaan tietenkin perhe edellä, koska sanomattakin on selvää, että perhe on tärkein. Pari ensimmäistä vuotta sain paljon negatiivistä kommenttia lähinnä siitä kuinka äiti voi treenata näin paljon. Oonkin kirjoittanut muutaman kerran blogiin aiheesta kuinka äiti ehtii treenaamaan. Tässä yksi juttu. Sen verran on tuosta tilanne muuttunut, että nyt kaikki lapset ovat koululaisia. Ja nyt täytyy sanoa, että omiin korviin ei ole muutamaan kuukauteen kantautunut mitään ikäviä puheita. Mutta myös äiti ehtii halutessaan treenaamaan ja vielä niin, ettei perhe kärsi!

Mulla on aina joku projekti ja tällä hetkellä se siintää kesässä 2015. 3,8km uintia, 180km pyöräilyä ja 42,2km juoksua. Tervetuloa seuraamaan mun menoa! :)

Rustattu 22.02.2014, Ninni

Yhteystiedot: