maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kesäkuuta

Viikolla 26 ei paljon treenitunteja tullut, mutta sitäkin tärkeämpi yksi treeni: Joroisten viimeistelytreeni. Ehkä mä selviän Joroisilla kyseisestä matkasta, ainakin valmentajan mukaan mulla ei ole hätää. :) On se kyllä sen verran pitkä matka, että ei sitä kyllä tuosta noin vaan mennä. Kun vain pääsisin omaa vauhtiani. Niin, että maalissa olen antanut kaikkeni, mutta en ole tsipannut ja toisaalta mennyt liian hiljaakaan. Hankalaa. :D Niin, ja tuli muuten tällä viikolla koettua joessa uintikin, kun Jaana mut sinne vei. Hyi, kamala!!

Pyöräily 3h 10min
Uinti 1h 41min
Juoksu 1h 6min
-----------------
Yhteensä 5h 57min


Kesäkuussa puolestaan kertyi tunteja seuraavasti:
Pyöräily 24h 2min
Uinti 6h 26min
Juoksu 5h 36min
Trikisat 2h 43min
Lihashuolto 1h 50min
Voima 45min
------------------
Yhteensä 39h 32min (+ lihashuolto)

Mulla on nyt kesäloma, ja sen korkkaa Aqua Plussan avovesiuintikurssi. Meinasi tehdä vähän tiukkaa osallistuminen ekalle kerralle, mutta taas kerran pinnat miehelle, joka saapuu pelastavana ritarina reissustaan kotiin ja starttaa huomenna uudelleen. <3

P.S. Mulla on pyöräkuume! Ei se järki kauaa päässä pysynyt.. ;D

2 kommenttia:

  1. Ensinnäkin tosi mielenkiintonen tuo siun jalka-analyysi! Hyvä että kävit siellä ni selvis asiat kerralla :)

    Mukavaa avovesiuintikurssia ja moneska kerta se olikaan tänä vuonna kun pyöräkuume iski =D

    VastaaPoista
  2. Hanne, kiitos! Mikähän kuume sitten iskee, kun ei voi enää pyöräkuumetta tulla?! :D Tai miksei se voi tulla aina uudelleen ja uudelleen, vaikka oliskin hyvä kalusto alla. Tai sitten taitaa tulla rengaskuume jne. :D Tää on kamalaa.

    VastaaPoista