sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Sekalaista sakkia

Osallistuin tällä viikolla Aqua Plussan järjestämälle avovesiuintikurssille. Olin paikalla kolme kertaa neljästä. Teki kyllä hyvää mulle ihan jo järvikokemuksen kannalta, varmasti lisäsi itseluottamusta tuolla pulikoimiseen. Ja opin myös sen, että vaseliinia on hyvä heittää niskaan tuon märkäpuvun hiertymisen ehkäisemiseksi sekä sen, että mun uinti kaartaa pahasti vasemmalle.. No tätä täytyy hio ajan kanssa. Tippuipa nenäklipsikin järven pohjaan tokalla kerralla, ja loppuaika piti uida ilman. Ja kyllä se onnistui, kun oikein keskittyi. Muutama ikävä hörppy tuli, mutta yleisesti oli kyllä yllättyny. :) Tiedänpä senkin, että jos kisassa klipsi tippuu, niin en huku ja pystyn uimaan jotenkin loppuun asti. Mutta otanpa kahdet klipsit kisapaikalle laukkuun kuitenkin mukaan.

Pyörän vaihteet vähän takkuaa, ja parilla lenkillä mulla on menny hermot, kun ketjut hyppii muutamalla rattaalla. Pyörä on nyt huollossa yhdellä tutulla. Siihen on vaihdettu takaratas ja ketjut. Vaihteet pitää vielä säätää kohdilleen, ja saan pyörän takaisin huomenna. Toivottavasti se pelaa sitten paremmin. Eturattaissakin on venyneen ketjun aiheuttamaa kulumaa, mutta sitä ei tähän hätään nyt ehditä vaihtamaan. Jos lisäongelmia ei ilmaannu, niin vanha jää toistaiseksi paikoilleen. No toivotaan, että pyörä on hyvässä terässä ensi lauantaina. Nimittäin kyllä sitten harmittaa, jos jotain teknisiä ongelmia ilmenee.

Tällä viikolla onkin tullut sitten uitua monen viikon edestä. Kyllähän kelit on suosinu. :) Tämä on myös aiheuttanut väsymistä käsissä. Tai ainakin tänään meno vedessä oli jotenkin väsynyttä, ja käsissä tuntui. Jouduin lyhentämään ohjelmassa ollutta treeniä. En tiedä vaikuttiko jaksamiseen muu viikonlopun ohjelma, ja huonot yöunet (pojalla vesirokko, ja nukkui todella levottomasti mun vieressä), vai vaikuttaako viime lauantaina tehty viimeistelytreeni (1,9 + 60 + 10) sekä viikon muut treenit tähän olotilaan. No toivottavasti ens viikolla kunto nousee kohisten, kun lepäilen.

Treenit viikolla 27:

Uinti 4h 15min
Pyöräily 1h 44min
Kuntopiiri 1h
Juoksu 26min
Lihashuolto 20min
------------------
Yhteensä 7h 45min


7 kommenttia:

 1. Baby oil on myös toimivaks todettu märkäpuvun hiertymien ehkäsyssä. Vaseliinia muistaakseni jotkut märkäpukuvalmistajat ei suosittele käytettäväks, kun haurastuttaa puvun kumia. Baby oilin haurastuttavista vaikutuksista en tiedä, mutta kuulemma sitä joku alan lehti on suositellu.

  VastaaPoista
 2. No mulla ei oo kokemusta puvun hinkkaamisesta ihoon, mun puku on varmaan niin käytetty, että se on pehmee kuin pumpuli. =) No ajattelin kyllä vielä tällä viikolla ostaa uuden.

  Sama täällä, käsissä kyllä tuntuu ne kaikki uidut tunnit.
  Tsemii kevyeen viikkoon ennen Joroista. =)

  VastaaPoista
 3. Kauramoottori: Ahaa, no ehkä sitten vaihdetaan vaseliini baby oiliin. ;) Kiitos infosta!

  Jaanaba: Pumpulin pehmee. :D Mitä pukua aattelit? Tsemppiä myös sinne! Me saatiin muuten lapsenvahti, ja T pääsee mukaan. :)

  VastaaPoista
 4. En oo aatellut pukuasiaa vielä paljon enempää, keskustellut vasta yhdestä puvusta jonka tilanne selviää ti. En tiedä edes mikä puku se on. Seuraava vaihtoehto on kai lampsia Suomen Urheilupyörään, siellä näytti roikkuvan muutamia erilaisia pukuja seinällä kun viimeksi kävin.

  Mun käytettyyn pukuun tuli hirvee reikä kylkeen kun kiskoin sitä tavoilleni ominaisesti hyvin kovakouraisesti ja hätäisesti päälleni. Ja onhan siinä käytön jälkiä paljon, mutta se oli mulle tarpeellinen puku tässä opetteluvaiheessa. =)

  Mukava, että saitte lapsenvahdin ja harmi, että meidän lähdöt on eri aikaan. Pöh.

  VastaaPoista
 5. No toivottavasti löydät hyvän! :) Joo, tosi rasittavaa, että lähtöajoilla on väliä 3,5h. Mutta ehdin sitten kannustamaan sua oman kisani jälkeen. :)

  VastaaPoista
 6. Tuo vesirokko pitää lapsen kyllä muutaman yön hereillä kutinan takia :( Onneks varmaan alkaa jo olla pahin vaihe teillä ohi ja pääset unten maille sinäkin :)

  Meillä alko pojalla viime viikolla kova silmäkutina ja sen takia ollut vähän katkonaista uni täälläkin. Onneks saatiin äsken helpotusta kun käytiin terkkarilla :)

  VastaaPoista
 7. Hanne: Jep, nyt on ollu kaksi huonoa yötä. Toivottavasti ens yö olisi jo parempi! Toivottavasti saadaan muutamat kunnon yöunet ennen Joroista! :)

  VastaaPoista