sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Duathlon sateessa

Duathlon. Juoksua, pyörää ja juoksua. Siitä koostui mun tämän päivän nousevavauhtinen treeni. Juoksupainotteinen, koska ensin oli 5km juoksua, sitten 45min pyörää ja lopuksi 10km juoksua.

Päätin lähteä matkaan kakkospyörällä, kun tiet oli ihan märät. Ensin kaikki kamat valmiiksi energioista lähtien.
Sen jälkeen 5 kilsan juoksu aerobisella kynnyksellä. Mukavasti taittui tämä. Ainut mutta oli se, että alkoi satamaan puolessa välissä juoksua. Juoksussa sade ei haittaa, mutta pyöräilyssä vähän. Laitoin heijastinliivin alle pyöräilytakin, mutta olisi pitäny laittaa vielä pyöräilyshortsitkin reisiä lämmittämään. Niin kova vastatuuli oli käännöspaikalle, ja vesi jäädytti reidet. Myötätuuli tullessa vähän helpotti menoa, mutta sykkeitä olikin vaikeampaa pitää aerobisella kynnyksellä. ;)

Kotiin päästessä olin niin märkä, että koko alaosa meni vaihtoon. Sitten kympin lenkille vauhtikestävyyssykkeillä, ykkösalueella mentiin. Alkuun olin vähän vilu, mutta 1,5 kilsan jälkeen alko jo lämpeämään. :) Vasen pohje tuntui kireeltä jo ekalla juoksuosuudella, ja täytyy sanoa, että nyt treenin jälkeen pohkeet on melkoset kireet. Venyttelyä, venyttelyä.

Tosi hyvä treeni!
5km juoksu 29:03. AerK, keskisyke 162. 5:48min/km.
45min pyöräily 19,3km. AerK, keskisyke 148. 25,4km/h.
10km juoksu 54:19. VK1, keskisyke 168. 5:25min/km.

Viikko 15
Pyöräily 3h 49min
Juoksu 2h 59min
Uinti  1h 55min
--------------------
Yhteensä 8h 43min

2 kommenttia:

 1. Kyllä on hyvää vauhtia!

  Koska on kauden eka tri-kisa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi parempaa vauhtia kuin talvella ja syksyllä, ja menihän 6km Viisarinkääntöhölkkä 5 sekunttia lujempaa kuin viime vuonna. :D

   Italiassa 1.6. :)

   Poista