keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Italy Ironman 70.3, sinne painellaan! :)

Heti alkuun täytyy sanoa, että Italian reissu onnistuu! Jee! Mä pääsen mereen toista kertaa elämässäni uimaan, pyöräilemään vuorille ja juoksemaan rannalla auringonpaahteessa. :) Ja mikä parasta, hyvässä seurassa! Asioilla on tapana järjestyä, joo näin sitä sanotaan. Tietyt asiat on järkätty, mutta lennot ja kaikki muu onkin vielä auki. Toivottavasti tulee vähän parempi uintikokemus kuin viime vuonna Barcelonassa. ;) Täytyy ehkä yrittää painaa pää Vaasassa suolaiseen mereen toukokuun lopussa pari kertaa, jos sinne ei ihan jäätyis.

Eilen uimahallilla näkyi tuttuja. Jaana altaassa ja Laura altaan reunalla. Ite porskuttelin omaa treeniohjelmaa menemään. Uintikuvat on Lauran kännykästä, kiitos! :)

Uinnin päälle salille. Ja oli kyllä viikonlopun treeneistä lihaksissa edelleen jumeja, sen verran kyllä tuntui reisissä kyykyt. Voin kyllä sanoa, ettei varmaan noin nopeesti oo koskaan jalat menny hapoille. Kahvakuulilla tein tuplanostoja, mutta vähän tuntui keskiselässä, niin en tehny niitä loppuun. Jälkeenpäin kotona tajusin, että ois voinu kokeilla pienimmillä kiloilla kuin kakstoistasilla. Mutta oli vähän puolitehoinen kuntosali, silti tänään jaloissa tuntuu.


Tänään testattiin taas uinnissa tonnin aikaa. On tää laji kyllä ihmeellinen. Samat ajat vuodesta toiseen. Lupasin kyllä tänään tarjota valkulle safkat ravintolassa, kun aika menee alle 19 minsan. :D

Joulukuussa 2011 aikaan 21:40
Huhtikuussa 2012 aikaan 19:35
Elokuussa 2012 aikaan 19:40
Maaliskuussa 2013 aikaan 17:12 märkäpuvulla uimahallissa
Joulukuussa 2013 aikaan 20:15
Tammikuussa 2014 aikaan 19:22
Huhtikuussa 2014 aikaan 19:31

Samoja aikoja takutaan kuin kaksi vuotta sitten, vaikka silloin olin juuri puoli vuotta sitten oppinu vaparia uimaan. Jännä kyllä. Vois vähän syödä naista, mutta ei anneta, vaan ens viikolla taas uimaan. ;) Pääsiäinen sopivasti katkasee tämän homman, niin uinnista tulee pitempi tauko. Pistetään vaikka tekosyyksi, ettei ollu ihan tuore kroppa. Hah. :D Seuraavaksi venyttelemään! :)

6 kommenttia:

 1. Mää en oo pitkään aikaan uinut tonnin testiä, mutta samat jutut mullakin siittä olis varmaan kerrottavana kuin sulla. Eli samoja aikoja vuodesta toiseen. =) Mutta hei, se ei haittaa yhtään mitään. Kehitystä tulee silti ja mikä parasta liikkuminen on kivaa.

  Tsemppiä sun treeneihin. Noi uimahallikuvat on kivoja, pirteitä ja iloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaanko me liian vanhoja tohon kehittymiseen, vai mikä siinä on?! :D Mutta tosiaan, parasta tosiaan on, että liikkuminen on kivaa. Ei sitä muuten tekiskään. :)

   Kiitos, kiitos! Ja kuvia napataan reissusta taas iso kasa!! :)

   Poista
 2. Parasta on se, että sun reissu onnistuu! Kivaa :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa Ninni, että et luopunut unelmastasi ja sitkeästi etsit reissuun kaveria! Lopussa kiitos seisoo, niinhän se on.
  Nyt iloisella mielellä kohti tulevaa haastetta!

  VastaaPoista