torstai 10. huhtikuuta 2014

Joko järveen?

Mulla on teille paljon kerrottavaa tiistaista, mutta kun saan muutamat kuvat päivästä, niin kerron sitten vasta tarkemmin. ;) Mutta oli huippuhyvä käynti Aktiivi Fysioterapiassa Tampereella, ja löydöksiä juoksusta tuli. Todella mielenkiintoisia nuo suurnopeuskamerat ja analyysit.

Aika rennosti oon ottanu tämän viikon treenit selän takia, koska vähän jännitystä selän lihaksistossa vielä on, vaikka pääsenkin normaalisti liikkumaan, eikä mitään ongelmia siis enää ole. Siksi esimerkiksi kuntosalilla en oo uskaltanu käydä painojen kanssa mitään tekemässä.




Mutta mitäs jos uimahalliuimiset vaihtais jo avoveteen? ;) Sula näyttää Kyrkösjärvi jo olevan!



Jos sulla on kalenterissa sunnuntaina 18.5. tyhjää kello kympin ja kahden välissä, niin ilmoittaudu SM-duathlonin kökkäväkeen. Jokainen apukäsi on tervetullut viettämään mukavaa päivää Keski-Nurmon koululle Seinäjoelle. Mäkin oon siellä kökässä. Ja jos et halua kökkiä, niin sit sun täytyy kisata. ;)

6 kommenttia:

  1. Kökkäväkeen? Ei hjummarra. Myös suurnopeuskamera-sana on vaikee ymmärtää, piti Juhalta eilen monta kertaa varmistaa, että onko se oikeesti joku suurnopeuskamera. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No talkoot. :D Joo, kyllä se oikeesti on suurnopeuskamera. Ottaa 120 kuvaa sekunnissa. :)

      Poista
  2. Nauratti tuo kökkä, en taida olla koskaan kuullutkaan koko sanaa :) Hauska :) Mitä muita murresanoja käytät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itse asiassa hokaa, koska käytän murresanaa ja koska normaalia sanaa. :D No lesta on kyllä hokattu jo, ettei sitä kukaan ymmärrä ja blogissa kirjoitankin aina satula. ;) Vaikka puhun aina lestasta, satula on joku ihan vieras sana mulle. Lesta tulee suusta ekana, ja sen jälkeen korjaan satula, kun kaikki kattoo ihan hoomoilasena. Paitsi ne, jotka on jo tottunu sanaan tai tietty paikalliset. ;)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos, mutta olisin kyllä toivonu kaveria pinnalle ottamaan sivusta kuvaa, ku niin hieno auringonpaiste taas osui altaaseen. Mutta näillä mennään. :)

      Poista