lauantai 12. huhtikuuta 2014

Traktorin ohi että pätkähti

Eilinen iltajuoksu meni mukavassa sateen raikastamassa ilmassa Sannan kanssa. Ja lopulta aurinkokin näyttäytyi ja muutamat vedot keskuskentällä saikin tosiaan tehdä auringossa. Oli tosi mukava juosta, ihana sää!

Mulla oli viime syksynä ostettu Lidlin halpa ja ohut juoksutakki päällä. Takki on pitkä, mistä tykkään. Mutta vetoketju onkin sitten sellanen ässä, että maha on kuin potkupallo takki päällä. :D Takki ei myöskään hengitä yhtään, joten oli muuten pitkähihanen paita käsivarsistakin kostea. Voi olla, että 12 euron juoksutakki tulee johonkin muuhun käyttöön. Tai ehkä kun treenaa kuumiin säihin, niin se päälle, niin kyllä tulee hiki. ;)

Tänään puolestaan kävin iltasella pyöräilemässä 44km. Päivällä paistoi aurinko niin upeesti, ja lämmintä oli 11 astetta. Mutta kun oman lenkin aika tuli, niin olikin jo pilviverho auringon peittäny.

Oli aikamoinen tuuli, ja suunnittelinkin reitin niin, että pisin suora menee myötätuuleen ja alussa on eniten vastatuulta. Hyvin onnistui! Mukavassa myötätuulessa painettiin välillä 40km/h. No joo, oli siinä vähän alamäkeäkin. ;)

Yksi vanha traktorikin tuli kuorman kanssa eteen, ja tapahtui ensimmäistä kertaa sellanen tilanne, että jouduin ohittamaan liikkuvan kulkuneuvon. Se ei päässy vielä kunnolla vauhtiin, kun mä painelin 37km/h ohi. Ja sen jälkeen painoinkin kaasu pohjassa seuraavat kaksi kilsaa, kun ei luonto antanu periksi, että traktori olisi mut ohittanu. :D Pysyikin takana, jee!
2 kommenttia:

 1. Saas nähdä koska mää uskaltaudun pyörän kanssa maantielle. Kyllä varmaan pian vaikka sääennuste näyttääkin viileähköä keliä seuraaville päiville.

  Hieno toi auringonlaskukuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäiseksi on luvattu jo 12-13 astetta, silloin säkin pääset. ;) Täytyis ite vaan saada kilometrejä alle, ku jos Italian reissu toteutuu, niin 1,5 kuukautta on aikaa siihen.

   Sannan käsialaa se, kuten kaikki muutkin kentällä otetut kuvat. :)

   Poista