perjantai 11. lokakuuta 2013

Muokkauttamassa kudoksia

Hätäpuhelu keskiviikkoiltana urheiluhieroja-Marjolle, että ehtiskö yhtään käsitellä mun kroppaa tällä viikolla. Maanantaille on kyllä varattu 1,5h hieronta (koko kroppa), mutta jotain vois tehä sitä ennemminkin. Kuulemma perjantaina klo 10 löytyis kolme varttia. Onneksi mulla on liukuva työaika, ja perjantain työtilannekin vielä tunnin poissaolon salli.

Viime syksynä reipas viikko noidannuolen ilmestymisen jälkeen Marjo sanoi, että mun selässä oli selkeä S. Keskiselästä lihakset olivat kivikovat noidannuolen puolelta. Alaselästä ja yläselästä puolestaan vastakkaiselta puolelta. Nyt tällaista selvää eroa ei ollut, mutta tokikaan noidannuoli ei ollu voimakas. Marjo käsitteli selkää, pakaraa ja takareittäkin, vaikka hänenkin mielestä selkeä syy mulla on selässä. Siis käteen ei tunnu mitään puolieroja, mutta oireet ovat selkeät. Oli siellä selässä kireyttäkin, mutta ei sentään kyyneleet valuneet pitkin poskia. ;D

Lisäksi venyteltiin takareittä ja sain ohjeeksi venytellä niitä kuminauhan avulla. Kuulemma pikkuusen nekin on kireet. Vaikka ei nyt tunnukaan siltä, niin enemmän niitten pitäis venyä kuin mitä ne venyy. :D Toinen ohje oli, että voisin töissä välttää heti istumista, kun kerran mahdollista on seistenkin töitä tehdä. Kerrallaan istua vartin ja sittä taas seistä. Kolmas ohje on ohje, mistä Marjo aina muistuttaa: vedenjuonti, että liikkeelle lähteneet kuona-aineet myös poistuisivat elimistöstä.


Näillä ohjeilla viikonlopun viettoon, ja maanantaina taas uudelleen, sitten ihan ajan kanssa! Mä aina viivyn hierojalla 1,5 tuntia, joten tällänen 45 minsaa tuntuu pikakäynniltä! :D Jos joku kaipaa Seinäjen alueella hierojaa, niin Marjoa voin kyllä suositella! :) 

Tänään onkin lepopäivä, koska mä ihan periaatteessa en tee mitään treeniä hieronnan jälkeen. Haluan, että siitä on hyötyä oikeesti! Koirien kanssa korkeintaan käppäilen metsässä, mutta siinä se. Mutta huomiseksi onkin kivasti seuran ohjelmaa. Lauantaiaamuksi on saatu uintivuoro klo 9-10, ja Crossfit-salilla on ohjattu vuoro klo 11-12. Tykkään, että ovat heti aamusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti