torstai 17. lokakuuta 2013

Paljaat jalat

Eilen kävin juoksemassa lenkin henkilön kanssa, jolla on hiukkasen parempi juoksukunto kuin mulla. Maratonin tämä mies on päästelly lähemmäs 2,5 tuntia. Noin 12 kilsaa tuli lenkille pituutta, ja mun vauhtia tietenkin jostain syystä mentiin. ;) Lenkki oli hyvä ja mikä parasta, mulla ei tuntunu jalassa hermokipua ollenkaan. Hyvä niin! :)

Lakeuden risti pilkottaa tuon oikean puoleisen männyn oksan alta. Valkoinen torni näkyy.
Seinäjoella satoi tänään lunta! Mä olin töissä ihan innoissani, että kohta pääsen hiihtämään. Ja niin kuin yleensä, niin työkaverit vaan nauro mulle. Kuulemma pöljä, mikä pöljä! :D No samaan aikaan tuli lapselta tekstari kotoa "Täällä sataa lunta!" ja vastasin samalla tavalla yhtä iloisena, että niin meillä töissäkin! Oisin kyllä voinu mennä tekemään lumienkeleitäkin! No tottahan se suli yhtä nopeesti kuin tulikin, se ei ollu mikään ylläri. Jos vaikka joulukuussa pääsis ekan kerran hiihtelemään ihan luontoonkin, mutta luulenpa, että Jämin hiihtoputkessa pitää joku kerta käväistä ennen sitä.


Mulle ilmestyi tällaiset Vivobarefoot-kengät eilen kotiin. Vaikka nämä on juoksuun tarkoitetut paljasjalkakengät, niin heti en näillä lenkille lähde. Mä aion nyt opettaa jalkani niille Newtoneille, jotka myös suosii päkiäaskellusta enemmän kuin normaalit Asicset. Nämä otan ekana käyttöön salille. :)Huomasin äsken, että sivuilleni oltiin tultu paikallisen ilmaisjakelulehden Seinäjoen Sanomien nettisivuilta. Tottahan täytyi käydä kattoos, että mistä yhteydestä. Jutussa kerrottiin yhdestä seinäjokisen naisen blogista ja sitten oli poimintoja seinäjokelaisblogeista, jossa munkin blogin nimi koreili. Paperiversiossa näytti olevan sama juttu. Täytyy varmaan itekin jossain kohtaa selata blogilista läpi, että näkyykö ketään tuttua naamaa. :)

7 kommenttia:

 1. Noi tosi hyvät! Olen kärsinyt jalkapöydän ja nilkkojen ongelmista ja feelmaxit ovat olleet keväästä saakka käytössä. Nyt vannon paljasjalkailun nimeen, vaikka alkuun vähän tukotti (haukkasin innoissani liian ison palan totuttelematta ja juoksentelu tuntui selässä asti). Salilla ovat erittäin pätevät, varsinkin tasapainoja haastavissa liikkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mä oon ollu aina vähän skeptinen näitten kanssa, mutta nyt on pitkään ajatellu nimenomaan salille. Ehkä siitä sitten joskus muuhunkin. ;)

   Poista
 2. Jee, peukkua kivuttomille kilometreille!

  Muistanko oikein että olet menossa huomenna Kankaanpäähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peukuista! :)

   Muistit ihan oikein, mutta skippaa huomisen tapahtuman. On ollu töissä aika haipakkaa tällä viikolla ja ylitöiksi on menny, niin aion tehdä huomenna jotain muksujen kanssa, kun niillä on kuitenkin ollu tää viikko syyslomaa.

   Poista
 3. Mites noissa Feelmaxeissa, voisko niitä ajatella pakkasille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku siis noi vivot! Meni puurot ja vellit sekaisin!

   miehän siis oon siirtynyt barefoot-juoksijaksi kokonaan..

   Poista
  2. En osaa kyllä yhtään sanoa, että jäätyykö varpaat. Jotenkin kuvittelisin, että jäätyy.

   Poista