lauantai 12. lokakuuta 2013

Tiedän mitä teen ens yönä

Tänään klo 20 Suomen aikaa starttaa triathlonin täysmatkan MM-kisat Havajilla. Suomesta kisassa on kahdeksan upeasti sinne tiensä raivannutta urheilijaa. Kisaolosuhteet ovat rankat, joten kisa ei todellakaan tule olemaan helppo. Tai onko ironman koskaan? ;) Eli 3,9km uintia, 180km pyörää ja 42,2km juoksua.

Kuva
Lämmintä on luvattu tulevalle päivälle 27-30 astetta, tuulta 4m/s. Siellä mustilla laavakentillä voi pikkasen olla kuuma, ja vastatuuli haitata pyöräillyssä.. Uskon, että juoksu voi olla älyttömän rankkaa!

Suomalaiset lähtöviivalla.
Täältä voi seurata illan ja yön aikana suomalaisten ja muiden menoa. Suomalaisia ei ikävä kyllä löydy pro-sarjasta, kun Jarmo Hast jäi muutamien pinnojen päähän paikasta. Mutta hienosti niitä löytyy kuitenkin age group -sarjoista. Kai Söderdahl on se Kaitsu, jonka triathlonkoulussa Aqua Plussassa olin. Kaitsun tavoite ei ole yhtään vähempää kuin maailmanmestaruus omassa sarjassaan M45. Samassa sarjassa kisaa muuten Gordon Ramsey, se Hell's Kitchenin mies! ;) Virtasen Johanna on mun kanssa samanikäinen, Kaitsun valmennettava. Johanna on huippukunnossa ja kisaa N30 sarjassa. Nämä kaksi ovat tutuimpia mulle, mutta löytyy sieltä mm. Ninan isä Matti Hurula. Ilkka Utriainen kirjoittaa myös blogia. Jasmina Glad-Schreven on puolestaan EM-kultamitalisti puolimatkalta. Sami Inkinen on ollut ennenkin Konalla ja painellu matkan alle 9 tuntiin. Mutta ehdottomasti kovia nimiä kaikki, jokainen on kovalla työllä paikkansa kisassa ansainnut!

Suomalaisten lisäksi mua itteä kiinnostaa pro-sarjan menijät, millanen kisa, kuka voittaa ja mihin aikaan. Vielä he kaikki nukkuvat yöuniaan, ja heräilevät aamupalalle muutaman tunnin jälkeen ja sitten menoksi. Tsemppiä!! :)

2 kommenttia:

  1. Tarvii jännätä täälläkin vähän! Ilkka on miehen kavereita. Oli ihan huikeeta, että pääsi tuonne mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, tekin jännäätte!! :D Vielä jännempää homma tosiaan on, kun on joku tuttu, jonka menoa seurata. :)

      Poista