sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kuntokämppä

Elokuun loppupuolella kuulin kotona kysymyksen: "Saataisko me parvelta oma huone? Sit sä saisit yhdestä huoneesta kuntoiluhuoneen." Pienestä pitäen osataan viedä äitiä. ;D Tähän asti tytöillä on ollu omat huoneet 3,5 vuotta, eli sen ajan mitä olemme tässä talossa asuneet. No jonkin aikaa meni, että saimme koko huushollin järjestettyä uudelleen. Tyttöjen makkarit vaihtuivat parvelle, meidän makkari vaihtui toiseen, olkkarista häipyi sohva ja tv toiseen huoneeseen (kirjasto/televisiohuoneeksi suunniteltu, joka on pariovillinen olkkarin yhteydessä). Vähän piti seiniä maalailla ja tehdä sitä sun tätä. Kun näitä kaikkia hommia tehdään arki-iltoina, niin kyllähän se kestää.

Tällä hetkellä meidän kuntokämpässä näyttää tältä:

Tälle kasalle uusimpia lehtiä pitäis keksiä joku paikka.
Tietokone oli laitettava tänne. Toisaalta pystyy kattomaan jotain leffaa tms. kun juoksee ja pyöräilee.
Ohjelmaa

12 kommenttia:

 1. Hieno on, kyllä oma kuntoiluhuone tarttee olla. =)

  Samanlaista projektia meillä, odotan vaan, että saadaan yläkerran makkari päätökseen niin sitten voin siirtää sängyn mun kuntoiluhuoneesta pois ja pääsen kans kunnolla tositoimiin. =D Tuppaa olemaan vaan vähän hidasta nykyään kaiken muun elämän ohella tämä remontointi.

  Voisit kyllä tehdä postauksen, että mitä tolla vihreellä rullalla tehdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hidasta todella oli tuo huoneiden järjestely, vaikka oikeasti itse remonttia ei edes paljon tehty. Yhdessä huoneessa seinät maalattiin. Mutta niin sitä vaan on töitä, työreissua ja kaikenlaisia menoja. Saas nähdä kauanko saan kuntoiluhuoneeni pitää. Toinen likoista kysyi, kun moneen kertaan varmistelin, että ovatko varmoja parvelle siirtymisestä, että mitä jos vaikka kuudennella luokalla (nyt kolmosella) haluavat omat huoneet.. ;D Eli jos ees kolme vuotta sais tuossa huoneessa kuntoilla.

   Poista
 2. Meillä on jaettu isoin lastenhuone nyt yhteiseksi tv + pelihuoneeksi, kirjastoksi ja isojen nukkumapaikaksi joka kolmas viikonloppu. Toisen puolikkaan huoneesta valtaa penkki + levytanko + painot ja kahvakuulat. Mä kun lähden salille ja vinoilen mennessäni miehelle nostavani kohta penkistä enemmän kuin se, niin se pistää kotitreenit pystyyn sillä aikaa himassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen penkki ja levytanko olis kans kivat. ;) No ei kuitenkaan. Tottahan on miehen pakko treenata, ettei nainen voita. :D

   Poista
 3. Näyttää hienolta! :)

  VastaaPoista
 4. No wautsi! Kyllä kelpaa treenata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa! :) Eikä enää koko huusholli tärise, kun juoksumatto siirrettiin parvelta pois.

   Poista
 5. No wau! Melkoiset treenivermeet kotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on siis kaikki vanhoja vehkeitä. Siirrettiin vaan tuo miehen monitoimilaite autotallista sisälle, mun pari vuotta sitten ostamani juoksumatto parvelta alakertaan. Juoksumatto on kyllä ollu kätevä miesten pitkien työreissujen aikana, kun voi illalla muksujen nukkuessa tehdä lenkin. :)

   Poista
 6. Vau! Ihan henkeä salpaa... mulle kans. Mutta ensin pitäs saada ajettua yks mukula lisää maailimalle :(

  VastaaPoista