lauantai 13. lokakuuta 2012

Liikuntalauantai

Tähän päivään on sisältyny viisi tuntia liikuntaa. :) Ensiksi aamusta hiihtämään!! Ja kyllä, ihan lumelle ja oikeilla suksilla. Mä niin nautin!! Voi, kun se talvi jo sieltä tulis. Olin siis neljän muun Aquaplussalaisen kanssa päiväleirillä, ja hiihtämässä Jämin hiihtotunnelissa. 17 kertaa tuli käytyä tunnelin toisessa päässä, eli reilu 20 kilometriä tuli hiihdettyä. Suksien pohjissa oli vielä viime vuoden pitovoiteet, mutta ihan hyvin niillä pääsi hiihtämään. Muutamassa nousussa vähän lipsui. Kaitsu-valmentajakin totesi mulle: "Sähän osaat hiihtää!" :D Kuulemma talvella kannattaa käyttää hiihtoa hyödyksi, no ihan varmasti käytän! :) Toki eihän se tekniikka nyt priimaa ole, mutta edes ok. Eikä musta hiihtäjää saa tekemälläkään. :D

Yksi pieni ongelma vaan oli. Mulla oli akku loppu, enkä saanut yhtäkään kuvaa treeneistä. Jotenkin vielä tämän hiihdon sain sulatettua ilman kuvia, mutta mitkä maisemat oli maastopyöräillä. Niin upeat, että kirosin puhelimen akkua moneen kertaan. Lopuksi vielä muiden juostessa, ja mun kävellessä, näin taivaalla yhtä aikaa kuusi laskuvarjohyppääjää, ja taas olis tarvittu kameraa!! ;) Lopuksi näin vielä porojakin! Onneksi Max pelasti mut, ja otti yhden kuvan hiihtotunnelista pyynnöstäni, kiitos! :)

Näkyi kauas.. Kuva: Jämikeskus
Kangasmetsää ja polkuja. Kuva: Jämikeskus
1,5 tuntia kului hiihtämässä ja saman verran maastopyöräilemässä. Puolisen tuntia meni kävellessä. Ensin kapusin rinteitä reippaasti ylös, mutta kun tuli polven alapuolelle pieniä tuntemuksia, niin päätin jättää rinteet rauhaan. Illalla vielä koirien kanssa 1,5 tunnin lenkki. Joten lauantai oli hyvin liikunnallinen päivä. :)

2 kommenttia:

 1. Mä oon kans joskus vuonna nakki käynyt Jämillä hiihtään tuolla putkessa :D ja itseasiassa ihan ekat SM-kisani hiihdin Jämillä. Voiiii kun tuli muistoja mieleen tästä :)
  Ja niinpä, tulispa se talvi jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli mun ensimmäinen kerta putkessa, ja oli kyllä kivaa. Varmasti hiihtäjille loistojuttu, kun voi aloittaa kauden jo paljon aikaisemmin. :)

   Poista