keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Vuosi triathlontreeniä

Vuosi on vierähtäny triahtlonkoulun aloittamisesta, eli vuoden verran on tullut treenattua kolmea lajia. :) Tunteja on kertyny yhteensä 493.

Maantiepyöräilyn, juoksun, MTB:n ja hiihdon kilometreihin voi uskoa. Muihin laitettu välillä ja välillä ei.

Kuukausijako puolestaan näyttää pylväinä tällaiselta. Näistä laskelmista on poistettu lihashuolto, eli vain oikeat treenit merkitty.


Nyt siis kohta uutta kautta. :)

Ja hei, monta uutta lukijaa on tullut. Kiitos, ja tervetuloa! :)

6 kommenttia:

 1. Ihan kivasti olet ennättänyt treenaamaan. Mulla on vastaavana aikana 320 tuntia, joista 295 tammikuusta alkaen eli meni viime syksy vähän muuta tehdessä kuin treenatessa. Sulla ja Alexander Stubilla on joku ajan käyttöön liittyvä kikka, jota mä en vielä ole hiffannut. Jos mä jonain päivänä löydän sen viisasten kiven, niin ...

  VastaaPoista
 2. Kikka ehkä, mutta ei kylläkään mikään viisas. :D Aamulla aikaisin tai illalla myöhään treenataan. Tänään klo 6.30 uimaan, tiistaina tuli pyöräilemästä ulkoa klo 22 jälkeen, ja jatkoin sisällä. Lähdin siis vasta klo 20.45, kun muksut oli jo sängyssä.

  Juoksulenkille ja kuntosalille voin ottaa muksuja mukaan, uimaan voin ottaa tytöt mukaan. Kotona voin treenailla mm. Pikku Kakkosen aikaan, esim. polkea trainerilla. Viikonloppuisin teen usein treenit heti aamusta pois, että on sitten koko päivä aikaa perheelle. Meillä, kun yleensä muksutkin lojuu sohvalla vapaapäivänään ja katselee aamuisin lastenohjelmia. Näin kukaan ei huomaa, vaikka kävisin parin tunnin pyörälenkillä. ;)

  Se, että aloitan treenit usein klo 20-20.30, niin siinä ei kyllä oo mitään järkeä. Mutta eipä tahdo olla oikein muutakaan vaihtoehtoa. Sitten, jos mies on pitkillä työreissuilla (kuten ens viikolla neljä päivää), niin mä teen kunnon treenit hyvään alkuilta-aikaan edeltävänä päivänä ja sitten kun hän on tullut kotiin, ja hyvällä omallatunnolla. ;)

  VastaaPoista
 3. Asenteestahan tuo pitkälti kiinni on ja sulla se on kohdallaan. Lapsia en ole rohjennut mukana raahata ja traineria voisin käyttää enemmän juuri lasten telkkua katsellessa.

  Mitenkäs venyttelyt jos vasta 22 olet kotona? Mä en enää noin myöhään viitti venytellä.

  Mun viimeisin kikka on se että hommasin leuanvetotangon työpaikalle. Joka toinen päivä leuan vetoa 5-7 kertaa päivän aikan ja joka toinen päivä 1-2 min lankkuja 3-5 kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, asenteestas paljolti kiinni. Meillä muksut lähtee mielellään mukaan! :)

   No nuo venyttelyt jää kyllä huonolle, on jääny aina.

   Poista
 4. No on todellakin hienosti kertynyt tunteja vuoteen-ja millaset tulokset saitkaan kesällä sitten aikaan, eli kannatti treenata ;) Hyvä Ninni :))

  VastaaPoista