perjantai 19. lokakuuta 2012

Lentokalana vedessä

Tänään olin elämäni toisen kerran uimahallissa märkäpuku päällä. Ekalla kerralla se oli noin kymmenen minuuttia, eikä ollu oma puku. Nyt se oli oma ja uin se päällä 55 minuuttia. Uinti tuntui sujuvan lennokkaasti, lujaa, vauhdilla ja mitähän vielä?! :) No kattelinpa sitten jossain kohtaa, että mitä se kello siellä seinällä näyttää. Ei ollu ihan fiilis samalla tasolla kellon kanssa. :D Luulin uineeni lujempaa. No pääasia, että fiilis oli hyvä!
Viikko muuten on ollu tosi hiljainen treenien suhteen. Oon alkuviikon tehny pitkää päivää töissä (klo 7-18). Ja koko sen ajan oon istunut tietokoneen ääressä ja joutunut olemaan skarppina, etten sotke ison asiakkaan tilaus-, toimitus- ja laskutusdataa. Voin sanoa, että päivän jälkeen on ollu niin väsyny, ettei lenkki oo käynykään mielessä. Väsyneenä ei oo mitään järkeä treenata, sen oon huomannu.

Viikonloppu menee kivoissa merkeissä, kun lähdetään juhlimaan pikkusiskon kolmikymppisiä! :) Siskolle on vaan ilmoitettu, että pitää olla valmiina la 20.10. klo 10 ja mitä pitää pakata mukaan. Muuta ei sitten tiedäkään. ;) Me neljä siskosta lähdetään siis yhdessä matkaan.

Vedin muuten pyörällä taas eilen lipat.. Ehkä mä en enää mäkivetoja tee. ;) Viime kerralla satoi, ja olin soratiellä. Nyt en uskaltanu mennä samaiseen mäkeen, ja päätin olla asfaltilla. Uskokaa tai älkää, mutta siinäkin voi kaatua. :D Persusta ja polvi ovat nyt mustana... Mä oon niin hyvä tässä! :D

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti et satuttanut itseäsi!?! Eilen mä onnistuin saamaan sormen mustaksi uimassa. Ilmeisesti sormi osui rataköyteen ja verisuoni katkesi. Hetken aikaan teki melko kipeää. Kaikkea sitä voikin sattua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos totta puhutaan, niin kyllähän mä kipeetä sain. Varsinkin polveen. Ei pahasti, mutta asfaltti on kuitenkin kova alusta. Ja juuri kun edellisen kaatumisen jälkeen mätivä polvi oli tullu kuntoon. Pientä arpeumaa vielä polvessa on, mutta nyt ei tullu haavaa. Ainoastaan polvi mustui ja paisui. Ehkä nopeammin siis tulee menemään ohi. Apupyörät vissiin tarvis, kun ei osaa ajaa enää. ;)

      Poista