perjantai 8. helmikuuta 2013

Mä onnistuin!

Nyt oon onneksi paljon paremmalla mielellä kuin alkuviikosta, jolloin olin melkein maani myyny. No toisen puolen kyllä tontista omistaa mieheni, joten ei sentään.. Heh, kun oon vitsikäs! ;D

Obaman kainalossa.
Tiistaina sain fysioterapeutilta puhelimessa arvioinnin tämän hetken kipujen syyksi: hermot kireellä! Issias-hermo, joka kulkee selästä pohkeeseen asti (menee polvitaipeessa) on nyt jotenkin pinteessä. Sain jumppaohjeita, ja olen jumpannu jalkoja 4-5 kertaa päivässä. Venyttelyt on jätetty pois. Jotain hermomobilisointia tms. Välillä oon saanu vähän kommentteja työkavereilta, mutta ne on kyllä tottunu näihin mun "konhotuksiin".. :D Kuulemma vain Ninniltä on tällaista odotettavissa. :D

Eilen oli vuorossa kolmas juoksukokeilu. Jännityksellä astuin matolle pitkän työpäivän jälkeen. Juoksin 1,8 kilometriä, ja sitten puhuin puhelimessa välillä 8 minuuttia, ja jatkoin 1,2 kilometriä. Ja mikä parasta: jalassa ei ollut mitään outoja tuntemuksia!! Ei yhtään kireyttä, eikä painetta. Olin niin iloinen! :)

Tämä kolmen kilometrin lenkki erosi viime kertaisesta kolmosesta seuraavasti:
- En ollut kävellyt pitkään epätasaisella alustalla, vaan jalat olivat suht levänneet.
- Juoksin matolla, enkä ulkona lumisella tiellä.
- En juossut putkeen, vaan pidin 8 minsan tauon välissä.
- Olen jumpannut ohjeiden mukaan jalkaa useasti päivän aikana.

Hikinen ja onnellinen kolmen kilsan juoksija. :D
Tästä innostuneena lähden huomenna pitkästä aikaa pyörän päälle, ja Botniahalliin. En kuitenkaan ole tyhmä ja polje kolmea tuntia, mitä normaalisti. Vaan ihan 1,5 tuntia saa riittää pk-sykkeillä.

Tammikuun tunnit on jääny kirjaamatta. Kirjataan ne nyt, vaikka huono kuukausi sairastelujen takia olikin.

Hiihto 12h 35min
Lihashuolto 7h
Uinti 6h 20min
Voima 2h 03min
Pyöräily 1h 40min
Juoksu 27min
---------------
Yhteensä 30h 5min (ilman lihashuoltoa 23h 5min)

Tällaistakin sitä on tullu tällä viikolla harrastettua. Tuossa ekan auton ratissa minä.  :)
Mukavaa viikonloppua kaikille!! :) Viime viikonloppu oli meidän perheellä ohjelmaa täynnä, tänä viikonloppuna puolestaan tyhjä menoista. Jee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti