maanantai 11. helmikuuta 2013

Onnistunut kutosviikko

Kutosviikko oli oikein onnistunut! :) Toivottavasti nyt jatkuu kevät samaan malliin, ja saa tehtyä kaikki treenit ja vielä hyvin.

Hiihto 3h 34min
Voima 1h 55min
Uinti 1h 50min
Pyöräily 1h 29min
Juoksu 45min
--------------------
Yhteensä 9h 33min (+ lihashuolto 45min)

Polven kanssa oli sellainen jännä juttu, että tiistain kuntosalilla polven takaosaa kiristi mielettömän paljon, kun jalka oli tukijalkana ja toinen jalka oli taljassa. Päätin vaan, että jos kerran ovat vain hermot, joita kiristää, niin sisulla teen loppuun. Perjantaina olikin ihan eri tavalla, ei kiristänyt yhtään. Ja se torstain juoksukin onnistui. Samoin onnistui sunnuntain juoksu. En ymmärrä mitään, mutta rauhassa jatkan testaamista. :)

Viikonlopun hiihtolenkillä meinasin tappaa päästäisen. Tuollanen hiiri pääsee muuten lumen päällä harvinaisen lujaa, ja arvioin oman vauhtini väärin suhteessa pieneen eläimeen. :D Tosin en varmaan olisi ehtiny pysäyttämäänkään suksia.

Viikonlopun treeneistä kuvia:

Pulssissa on seinät vaihtaneet väriä värikkäistä mustiin.
Täplikäs peili, treeni tehty.
Yksi pyöräilijä sattui mun kuvaan, mutta oli siellä enemmänkin. ;)
Hiihtämään menossa..
Hiihtämässä oli uskomattoman rauhallista, ja nautin hiljaisuudesta, lumisateesta ja hiihtämisestä. Kunnes tuli vk-osuuden aika. ;)

4 kommenttia:

 1. Mahtava juttu että treeni kulkee, toivottavasti se polvikin kuntoutuu niillä uusilla ohjeilla!

  VastaaPoista
 2. Minkälaisia ohjeita sait fyssarilta tuohon polvivaivaan. Mulla tulee keväällä 2 vuotta täyteen tuon polvikivun kanssa. Oireet vaihtelevat takamus-reiden alaosa-polvitaive sekä pahimmillaan nilkkaan asti (nyt jopa levossa makuuasennossa).
  Pyöräily onnistuu aina mutta reisiliikkeet pitää jättää joskus väliin (polvikipu).
  Mulle fyssari antoi venyttelyohjeita tuohon hermopinteeseen minkälaisia sulle.
  Odotan mielenkinnolla jos saat vaivasi häviämään.
  Gary

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, 2 vuotta!! Selkeästi kuulostaa, että sullakin olisi issias-hermon kanssa ongelmia. Nyt kun alettiin epäilemään tätä hermo-ongelmaa, niin kiellettiin ehdottomasti venyttely. Takareittä ja pohjetta ei saa venytellä.

   Hermomobilisointia teen. Selinmakuulla lattialla, koukista nilkka ja nosta jalkaa suorana irti lattiasta. Jos vähänkin sattuu, niin oot nostanut liikaa! Missään nimessä ei saa tuntua. Mä oon ehkä nostanu joku 45 astetta. Rentouta nilkka ja laske jalka alas. Eli koukista nilkka, nosta jalkaa, rentouta nilkka ja laske jalka. 10-15 toistoa, sama toisella jalalla. Molemmat jalat kaksi kertaa, koska hermorakenne on yhteinen. Näitä sitten useasti päivän aikana. Mä oon tehnyt 4-5 kertaa.

   Ootko mistäpäin? Ootko käyny kenelläkään selkäspesialistilla? Jos sun ongelma on selässä? Nää on ihan veikkauksia, mä oon vaan it-nörtti. ;D

   Poista