sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Leposyke on tippunut!

Kävin eilen rullaluistelemassa (58:51, 15,77km, avgsyke 129, max 150) yksin, ja ihmettelin matalia sykkeitä. Aattelin, että voisin taas illalla ja yöllä mittailla, että miltä näyttää. Oon aina silloin tällöin laittanut mittarin yöksi muutamiksi tunneiksi (3-6h). Sammutan sen, kun jossain vaiheessa yöllä herään. Haluan sillä nähdä, että miten vaihtelevaa syke on.

Kun laitoin mittarin kiinni ja istuin viitisen minuuttia (1,5 tuntia lenkin jälkeen, tulin vasta klo 22.45 lenkiltä) sängyllä, niin siinä vaiheessa jo huomasin, että sykkeet ovat tippuneet. Mä oon melkoisen palautuneessa tilassa. ;) Nimittäin oon pitänyt leposykkeenä lukua 57, Firstbeatin mukaan se oli 58. Nyt ensimmäisen viiden minuutin keskiarvo oli jo 60. Ja leposykkeeksi sain 50! :)

Ei muuta kuin kuntoa taas kasvattelemaan ja kohti uutta kymmenlukua, eli nelosella alkavaa. Vaikka tuo 50 on mun mielestä jo tosi matala! :)

1 kommentti:

  1. Minä olen joskus vuosia sitten päässyt leposykkeessä lukemaan 47 ja nyt viimeviikolla pääsin taas 50 joten kunto taitaa olla kohoamassa ;)
    Se on niiiin tärkeää, että oppisi treenin ja levon merkityksen, niin pääsee kunto nousemaan.

    VastaaPoista