torstai 17. toukokuuta 2012

Lauantaina Poriin

Edellinen puolimaraton on tullu juostua syyskuun alussa eli kahdeksan kuukautta sitten. Seuraava on vuorossa ylihuomenna lauantaina Porissa. Viime syksynä juoksukilometrejä oli vähän alla, ja kovalla työllä pääsin ensimmäistä kertaa alle kahteen tuntiin. 1:58 ja risat. Nyt painoa on kolmisen kiloa vähemmän, ja oon pystyny treenaamaan koko talven ja vielä hyvin. Kunto on kasvanut, mutta juoksukunnosta mulla ei oo oikeasti mitään hajua. Yleensä oon tienny aika tarkalleen, että millaista vauhti lähden juoksemaan. Nyt en osaa sanoa ollenkaan. Pitkiä lenkkejä ei oo takana kuin muutama, ja nekin tietenkin pk-sykkeillä. Vk-sykkeillä oon juossu lyhyempiä pätkiä, edellisestä kympistäkin on aikaa. No ajan paranemista lähdetään hakemaan, ja katotaan mihin kunto riittää. Ja kestääkö maha, joka on viime lenkeillä kiukutellut tosi ikävästi. Eilenkin juoksin haipakkaa lenkiltä suoraan vessaan, jonne ehdin juuri ja juuri. Sellaiset kouristukset, mitä tulee, niin ne ei voi olla vaikuttamatta juoksuun.

Tästä mä aina kattelen, että mitä vauhtia pitää mihinkin aikaan juosta.. :)
Taulukko täältä
Mies lupautui lähtemään kuskiksi mulle ja Tiinalle. Tiinan kanssa olin myös Berliinin reissulla, ja Tukholmassakin juostiin yhdessä. Tuttu kisakaveri siis. <3 Voi olla, että lauantaina ei yhdessä juosta, mutta viivalla ainakin yhtä aikaa ollaan. :)

Mukavaa säätä on luvattu Poriin, ainoastaan tuo 5m/s tuuli harmittaa. Kunhan ei tuu mereltä mitään isompia tuulenpuuskia.

Forecan säätiedotus Poriin lauantaille
Lauantaina sen sitten näkee, että mikä oli päivän kunto! :)

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä juoksuun, hyvin se menee :D Jyväskylässä meni jo niin hyvin ja nyt oot reenannu enemmän ja kaikkee! En malta odottaa kisaraportin lukemista..

  VastaaPoista
 2. Tsempit vielä tätäkin kautta :) Samoilla linjoilla kun Laura, talven oot himona kuntoa kohottanut joten varmasti menee yli odotusten! :) Toivotaan että keli suosii!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä koetukseen, toivottavasti ennätykset paukkuvat ja kelikin suosisi!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! En oo kyllä noin luottavaisilla mielin kuin te. :D Mutta kunto on kyllä noussu, juoksukunnosta en tiedä.

  VastaaPoista
 5. Isot tsempit myös minulta.
  Malttamattomana odotan, että mihin suuntaan puolimaratonkunto on mennyt.

  Ittekin ihan pihalla, että juokseeko sitä nopeempaa vai hitaampaa tommosen matkan kuin ennen nyt kun harjoittelu on täysin erilaista eikä enää tähtää vain juoksun parantamiseen.

  Mutta toivotaan, että rikot kaikki ennätykset siellä Porissa. =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jaanaba! Varmaan osaat asettua täydellisesti mun ajatuksiin. ;) Ei tosiaan yhtään mitään hajua, että miten juoksu kulkee. Huomenna sen näkee! :)

  VastaaPoista
 7. Onnenpotkut minultakin! Sinun treenit ovat sujuneet loistavasti, mulla vaiva poikineen. Juoksehan enkat taas!

  VastaaPoista