torstai 5. heinäkuuta 2012

Joroisen sää

Oon pelänny, että Joroisilla olis kolmenkymmenen asteen helle. Mä oon yhden puolimaratonin juossu 28 asteen helteessä, ja se oli kamalaa. Nestevaje ja oksennus varmaan kertoo jo jotain. Siitä on yli kaksi vuotta, eikä sen jälkeen oo helteessä tarvinnu pitkää matkaa juosta.

Kymmenessä päivässä sääennuste ehtii muuttumaan paljon, mutta jos nyt näyttää tältä, niin en usko, että mitään todellista hellettä tulee. :)4 kommenttia:

  1. Optimisää olis +18 ja puolipilvistä. Hellekisa olis kyllä älyttömän rankka ja vaativa tankkauksen suhteen.

    VastaaPoista
  2. Ei ne säitä vielä noin kauas osaa ennustaa. Mutta toivon kilpailijoiden puolesta ettei tule hellettä. Itse juoksin joskus maratonin Tukholmassa helteessä, joka laittoi kisajärjestäjätkin lupaamaan jengille, että viivalle lähtemättömät voivat siirtää osallistumisensa ilmaiseksi seuraavaan vuoteen. Minä läksin matkaan, mutta kolmenkympin jälkeen heitin leikin kesken. Ihan taisi suurin syy olla se, että jalat turposivat niin paljon että veri vuosi lenkkareiden läpikin... :( Helle on hanurista.

    VastaaPoista
  3. Kirsi H: Apua, mikä kokemus sulla on hellemaratonista! Huh! :( Ei ne osaakaan kunnolla ennustaa, mutta ees jotain suurin piirtein. :)

    VastaaPoista