maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kymppiviikko

Niin se fiilis vaihtelee, katosta lattialle ja taas kattoon. ;) Te saatte siitä sitten osan, halusitte tai ette. :D Viikonlopun treenit, tai lähinnä juoksu, sujui paljon paremmin kuin torstain. Lauantaina 45 minuuttia matolla, eikä mitään ongelmaa missään!! Eli täytyy siis oikeasti miettiä, että koska ja missä juoksen.

Vaikka viikonloppuna tuli istuttua aika monta tuntia autossa, niin siitäkin huolimatta sain kaikki treenit tehtyä. Piipahdimme Pohjois-Karjassa tyttöjen ja koirien kanssa koiranäyttelyssä. TRIsomen Hannen kanssa tehtiin tietenkin treffit, kun noin lähelle osuttiin. :) Viimeksi ollaan nähty elokuussa. Hanne vietti aikaa meidän kanssa koiranäyttelyssä, ja sen jälkeen kävimme syömässä. Oli tosi mukava vaihtaa kuulumiset! :) Onneksi meidän ei tarvinnu tyhjin käsin lähteä kotiin, vaan tuliaisina oli muutama pokaali ja ruusuke. ;)


Viikko 10:
Pyöräily 2h 30min
Juoksu 1h 57min
Uinti 1h 55min
Hiihto 1h 14min
Voima 1h 8min
---------------
Yhteensä 8h 44min

Tiedättekö, mä voisin uida uimahallissa kaikki treenini märkäpuvulla. Tuntuu, että on paljon helpompaa. Vauhti on kovempaa. Jalat ja arse on pinnalla, eikä missään syvällä. Vaikka ei ne normaalistikaan, niin kun märkäpuvun laittaa, niin eivät kyllä laahaa yhtään. No onneksi pääsen tänään taas märkäpuvulla uimaan. ;)

Rinkiäkin tuli sunnuntaina taas ajettua, peekoota peekoota.
9 kommenttia:

 1. Miten se uusi ajoasento toimii nyt käytännössä kun olet pari kertaa päässyt kokeilemaan? Kannattaako siihen analyysiin meikäläisenkin mennä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kerro tuntuuko hyvältä vai pahalta. =)

   Poista
  2. Mullehan ei siis tehty kovin isoja muutoksia. Vaikka tankoa nostettiin, ja kädet ovat leveämmällä, niin silti jotenkin olkavarret väsyy. Mun täytyy vielä kattoa, että onko satula nokka kallellaan liikaa vai mitä hä. :D

   Poista
 2. Kyllä halutaan! :)
  Kiva että polvi kesti.
  Niin ihana kaverikuva ;) niin ja onnea hienosta menestyksestä missikisoissa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä!! :D Eikö se kuulukin tähän hommaan, että välillä tihkasee ja välillä menee superisti. ;)

   Kiitos, onneksi noissa missikisoissa ei arvostella handleria. :D Sitä se Hannekin vissiin pohti, kun mietti voiko toppavaatteissa tulla kehään. ;D

   Poista
  2. No varmaan just sen takia Milli ei päässy loppurätinöihin kun tuomari katto että se toppapukuinen hullu ei saanu koiraa asettumaan =D

   Kiva oli nähdä <3

   Poista
  3. No höpö höpö! :D Millihän seisoi niin hienosti, ei mitään ongelmaa. ;) Kiitos vielä!

   Niin oli! <3

   Poista
 3. Miulla on sulle kysymys! :D niin että mitäkä miun kannattaa pukea päälle triathloniin? Vaatekriisi vaikka heinäkuuhun on vielä aikaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh.. :D Ohutta kangasta oleva toppi ja shortsit. Pikamatkalla ei periaatteessa tarvi pyöräilyhousuja, paitsi jos oot niihin tottunu ja sun persusta niitä tarvii. Mutta tavallisilla pyöräilyhousuilla on inhottavampi juosta, kun pehmuste on paksu. Parempi olis triasu. On se sitten kaksiosainen tai yksiosainen (makukysymys). Mutta siinä pehmuste on ohuempi, joten on mukavampi juosta, mutta saa myös pyöräilyyn vähän pehmustetta.

   Eli pärjäät siis ihan juoksutrikoilla ja topilla, mutta jos haluat uutta vaatetta ja shoppailemaan, niin sitten triasu. ;)

   Poista