keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kotivinkki ja meikälääne

Tänään 5.6. ilmestyneestä Kotivinkki-lehdestä löytyy tuttu naama. Jos kiinnostaa, niin kaupan lehtihyllyltä lehti käteen. ;)

Mua tosiaan kysyttiin triathlon-aiheiseen juttuun mukaan, ja hetken mietinnän jälkeen lupasin. Kuvauspäivä oli kyllä mukava ja nauraa sai! :D Muutenkin oli mielenkiintosta nähdä, että miten tällaisen lehtijutun teko oikein menee. Ja onhan se ny outoa nähdä oma lärvi lehdessä! Siis mää oon kuitenkin ihan tavallinen tallaaja muiden mukana. :)

Tämä kuva otettiin kuvausten jälkeen. :)
Nyt sitten saa jännätä, että millasta palautetta tulee. :D Oon varautunu siihen huonoonkin, en varmasti tarpeeksi hyvin, mutta tiedostan sen mahollisuuden. Onhan se jo bloginkin kanssa sama juttu, että kun yleisesti kirjoittaa, niin p*skaa saattaa niskaan tulla. Viime viikon tunnit on laittamatta, joten tässä vielä ne:
Pyöräily 3h 49min
Uinti 2h 2min
Juoksu 42min
---------------
Yhteensä 6h 33min (+ lihashuolto 1h 30min)

19 kommenttia:

 1. Oi jee! Näyttääpä hyvältä :) pitää käydä varmaan ostamassa tai sitten salaa selailla jossain kaupan hyllyjen välissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Oli kyllä kiva nähdä, että miten kuvat oikein onnistui, kun osa "tehtiin" ja osa on tilannekuvia.

   Poista
 2. Pitänee kans ostaa tuo lehti, kun sopivasti sattuu kohdalle. Kiinnostaisi joskus kuulla tuosta valokuvaus tapahtumasta hiukan lisää. Jutun otsikkokin on hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä voin valottaa sulle joskus lisää! :)

   Poista
 3. Hitsi, pitää koittaa ehtiä ainakin selaamaan lehteä johonkin markettiin. Hyvältä kyllä näyttää ja varmasti on kiva juttu kivasta ihmisestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ainakin toistaiseksi ihmiset on todennu mukavaksi jutuksi. :)

   Poista
 4. Oi, pitänee käydä seuraavan kerran kaupan lehtihyllyllä.

  VastaaPoista
 5. Ei osunut vielä tänään silmään kauppareissulla, mutta nämä kuvat vaikuttaa ainakin hyviltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten hankala löytää lehtihyllystä jotain uutta lehteä, jos ei tiedä mistä kohtaa löytyy tai minkä näkönen on. :D Näytti oleva S-Marketissa kassojen luona, eikä normilehtihyllyssä.. Kai niillä joku pointti näissäkin järjestelyissä on. :D

   Poista
 6. Hienolta näyttää! Varsinkin toi sivun kokoinen kuva on hyvä. En oo vielä lehtee nähnyt, mutta tarttee tänään kaivella se jostain kaupasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä isosta kuvasta itekin tykkäsin, onnistunu otos! Huomasitko, että siinä oli jopa mun värit?! :D Musta-puna-valkonen, työkaveri huomautti tästä. :D

   Poista
 7. Olipas hassua nähdä vanha koulukaveri Kotivinkin sivulla eilen kotona plaratessa :) Siis ihanaa oli nähdä naamasi pitkästä aikaa! Muistatkos vielä yläkerran naapurisi.. ;o)
  Ihanaa ja aurinkoista kesää koko perheelle ja hurjasti tsemppiä haasteisiisi, sulla on kyllä asennetta!
  t. B

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilman muuta muistan!! :) Tosi kiva, että laitoit tänne viestin!! Mitä sulle oikein kuuluu? Jutusta löytykin mun isoimmat faktat: asuinpaikka, perhe, lemmikit, työ ja harrastus. ;) Joo, me asuttiin nelosessa ja sä kolmosessa. :)

   Poista
 8. Lisäys.. Taisi se meikäläinen olla siellä alemmassa kerroksessa.. :D

  VastaaPoista
 9. Hain heti omani ja oli todela hyvä juttu. Ja mä tykkäsin kans todella paljon siitä isosta kuvasta, sopis hyvin johonkin mainoskuvaksikin.
  t. Kati

  VastaaPoista
 10. Lehti piti heti seuraavalla ruokakauppareissulla ostaa. Mahtava juttu sinusta ja tästä lajista, joka alkaa viedä mennessään myös minua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taitaa laji viedäkin mennessään koko ajan vaan enemmän porukkaa. ;) Kiitos!

   Poista