perjantai 15. marraskuuta 2013

Palautusjuomat testissä

Testing Lab järjesti taas yhden tutkimuksen. Vertailtiin valmiita suklaanmakuisia palautusjuomia. Helsingissä oli juuri skiexpo, jossa järjestettiin testausta. Osallistujia oli yli 1000. Tänään oli vielä Seinäjoellakin mahdollisuus testiin osallistua, ja mähän osallistuin! :)


Kahdeksan oli uskaltautunut testiin, tai periaatteessa seitsemän valmistajaa, kun Teho Sport oli hienosti kahdella juomalla mukana. Muut olikin sitten skipanneet tämän jostain syystä.


Keltaisia kuppia oli iso rivi, ja niitä yksi kerrallaan maistoin ja arvioin. Osa oli tosi keinotekoisen makuisia, enkä todellakaan pystyisi juomaan 3-5 desiä. Mun voittaja oli vasemman puolimmainen eli Teho Sport palautusjuoma voimaharjoitteluun. Tuo toinen Teho Sportin juoma on kestävyysurheiluun. Se tuli heti perästä Gainomaxin kanssa. Täytyy sanoa, että Teho Sport on kyllä yllättäny markkinoille tullessaan positiivisesti!

Kiva testi, niin tietää ainakin mitä ite kannattaa kaupasta ostaa, jos ruokaa ei treenin jälkeen heti oo saatavilla. Koko testin tulokset ilmestyvät joulukuun alussa. Uskoisin, että facesivulta tulokset löytyvät heti niiden julkaisun jälkeen.

12 kommenttia:

 1. Jee, Teho Sportit on munkin suosikkeja ehdottomasti. Hyviä.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Mutta kaikki ei ollu kyllä mun makuun, eikä olis kyllä sunkaan. :D

   Poista
 3. Gaino on minun ehdoton suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hyvin sekin pärjäs mun sokkomakutestissä.

   Poista
 4. Kävimpä minäkin maistelemassa, yllätten en erottanut omaa merkkiä eli gainomaxsia. Mielestäni muutama merkki maistui selkeästi lähes samalta. Veteen tehty ei kyllä houkutellut. Tuo teho täytyy ottaa käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä pitää olla maitoon tehty. Niin isot erot! Jännä, ettei Fast ollu suostunu mukaan..

   Poista
 5. Mun suosikeiks nousi kans Tehot. Kestävyys mehu ykkösenä sit voima :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, säkin oot ollu testaamassa. :) Oli kiva testi!

   Poista
 6. Tulokset julkistettiin tänään www.testinglab.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasinkin! :) Enemmistön maku mulla.

   Poista