tiistai 31. heinäkuuta 2012

Heinäkuu

Heinäkuun viimeistä päivää viedään, ja huomenna alkaakin uudet treenikuviot Venlan opissa. :)

Tässä kuussa valmistauduttiin Joroisille ja palauduttiin sieltä. Tunteja kertyi seuraavanlaisesti:
Pyöräily 13h 33min
Uinti 6h 35min
Triathlon 6h 5min
Juoksu 2h 26min
Lihashuolto 1h 50min
Voima 1h
-------------
Yhteensä 31h 30min

Vietän loppuviikon Kuopiossa. Torstaina kohti Kuopiota, ja sunnuntaina takaisin kotiin. Siellä on kolmen päivän koiranäyttelyt. Pyörän otan mukaan, ja jos lauantai-illalla joku kaipaa sielläpäin pyöräilyseuraa, niin huutaa hep. ;)

4 kommenttia:

  1. Minäki oon pyörän kanssa viikonlopun Kuopiossa! Olisko pyörälenkkitreffit yhtään hyvä idea? Tiiän ainaki reitit aika hyvin siellä päin. :) Eli siis hep.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, loistavaa!! Pyörälenkkitreffit kuulostavat todella hyviltä. En siis tuu eksymään, niin kuin yksin ajaessa voisi käydä. ;) Palataan tähän!! :)

      Poista
  2. Tuo on niin mahtavaa tuo valmennus homma! Oon ihan täpinöissäni siun ja Jaanan puolesta että olette saaneet itselle oman valmentajan tähän touhuun :)))

    Ja hyvä että sait pyörälenkkiseuraa kuopioon! Arvele kun ois ollu ne koiranäyttelyt vasta viikon päästä ni oisit voinu kipasta sen perusmatkan samalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano!! :)

      Itse asiassa nuo oli alunperin samana viikonloppuna, mutta trikisoja siirrettiin, koska kaupungin yöpaikat on kaikki ihan täynnä kolmen päivän kansainvälisten koiranäyttelyiden takia. ;) Mietin ensin, että olisin lähteny sinne Kuopioon, ja olis saanu tänä viikonloppuna ajella kisareitin läpi pyörällä. Mutta en viitti olla kahta viikonloppua peräkkäin reissussa.

      Poista