tiistai 26. maaliskuuta 2013

Ihan parhaat lenkkisäät!

On se kulkaa, kun juoksulenkille menoakin joutuu jännittämään. :D Etsin kaapista viime syksynä alennuksesta ostamani ihanan pirteät oranssi-lilat Asicset. Keltaiset Sky Speedit saivat väistyä, ja uudet jalkaan. Jospa vaimennukset olisivat vähän paremmat noilla kovilla asfalteilla näin oudoksesta.
 

 
Heitin tytöt rinteeseen, ja itse suuntasin lenkille. Palaisin sieltä joko hymyillen tai mieli apeana. Lähdin ainakin iloisena! Ihanaa, kun sai juosta sulia teitä pitkin. Ainoastaan soraa vielä oli, mutta toisaalta se vähän pehmensi alustaa.
 
Ohjelmassa oli lyhyitä pyrähdyksiä ja yksi kolmen kilometrin vauhtikestävyyspätkä. Sen juoksin vk2:lla (mulla syke 170-180), ja juoksu tuntui hyvältä. Keskisyke tuolle kolmelle kilsalle oli 176, ja aikaa meni 15:19. Täytyy sanoa, että olin tyytyväinen tän kaiken jälkeen! Toivoin, että kilsat menisi lähemmäs vitosen vauhtia kuin viidenkolmenkymmenen. Se antaisi jotain toivoa. Tiesin, että vielä en alle vitosen pääse. Lopussa sykkeet olivat kyllä anaerobisella kynnyksellä, mutta ei se haittaa. Oli vaan niin mukavaa juosta!! :)


Loppuverran aikana alkoi vähän säären ulko-osassa tuntumaan, joten seitsemän kilsaa näyttää olevan mulle tällä hetkellä ulkona se matka, missä ei ole ongelmia. Matolla ja hallissa pystyy tekemään pitempään. Mutta jospa se tästä, kun ilmat lämpenee! :)

10 kommenttia:

  1. Toihan oli hyvä VK2 vauhti, syytä ollakin tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon mä tyytyväinen. Toki lyhyempi pätkä pitäis mennä lujempaa kuin pitempi. Tuota vauhtia kun jaksai puolimaratonin verran, niin sais uuden lukeman tauluun. ;)

      Poista
  2. Aivan älyttömän kivan ja pirteen väriset noi lenkkarit! Tosi hyvä vauhti noinkin pitkän tauon jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirteet ne on! Aluksi en oikein tienny tykkäänkö vai en, kun olivat niin pirteet. :D Mutta nyt kun oon nähny niitä kaapissa puolisen vuotta, niin silmäkin on alkanu tottumaan. ;) Mutta ei mulla kyllä oo mitään oranssia, etteivät mätsää minkään vaatteen kanssa! :P :D

      Poista
  3. Siitä se lähtee! Kyllä ne säären ulkosivutkin alkaa vähitellen tottua. :) Noi sky speedit on muuten niin Asics-oranssit kun olla ja voi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, penikkoja pelkään seuraavaksi, mutta pitää ottaa rauhassa. :) Kyllä, todelliset Asics-oranssit! :D

      Poista
  4. Sain ekat Asicseni maanantaina ja on melkein yhtä pirteät :D Vähän totuttelua vaatii mustien popojen jälkeen. Katotaan jos ehtisin tänään laittamaan jo pienen preview-kuvan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä on kiva, kun on pirteetä vaatetta. Ei oo niin tylsää vastaantulijoillakaan! :D

      Poista
  5. Miten oot raaskinut pitää noita kaapissa tähän asti? Jos ostan jotain uutta, on se testattava vähintään seuraavissa treeneissä. Oon niin malttamaton :)) Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli ihan pakko, kun edelliset oli vielä mun mielestä hyvässä kunnossa. Ei ollu tarkoitus syksyllä ostaa, kun vasta keväällä. Mutta oli pakko käyttää hyvä tarjous hyödyksi! ;) Kiitos, samoin!

      Poista