keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Upealla hiljaisella suolla taas

Mulla on nyt ohjelmassa suotreenejä tässä syksyn mittaan. Sykkeiden puolesta menevät juoksusta, mutta iskutus on pehmeää ja loistavaa polvelle. Tänään sovittiin treffit Maijan ja Miia-Marian kanssa, ja tehtiin reilun tunnin pituinen kävelylenkki sauvojen kera. Ehdittiin juuri ja juuri ennen pimeää pois suolta.

Nauttikaa kuvista, yritin kuvata lintutornista maisemaa teillekin. Mutta eihän sitä upeeta, kaunista ja hiljaisuutta saa kuvaan vangittua. Se on jotain, mitä täytyy ite kokea! Tuolla Paukanevan alueella on aika paljon karhuja, nähty useasti. Yhtäkkiä kauempana lähti varmaan viiskymmentä joutsenta yhtä aikaa lentoon kovasti huutaen ja laskeutuivat toisaalle, joten ehkä siellä oli joku isompi eläin. Me korotimme vähän ääntä, ja onneksi tuolla näkee kauas ja varmasti eläimet haistaakin kauas.


Suokeitaalla :D
Tämä Paukaneva siis sijaitsee Nurmossa, Seinäjokea toki nykyään. Elämysliikunnan sivuilta löytyy tarkempaa tietoa suosta ja reitistä. Siellä saa kierrettyä pitempää reittiä tai lyhyempää, löytyy laavua ja lintutornia. Tuo karttaan merkitty lintutorni on juuri tuo munkin kuvassa näkyvä torni. Musta saa aina seuraa tuonne! :)
Linkki kuvaan

10 kommenttia:

 1. Niin nättiä. Tunnen suon tuoksun nenässäni! Joku päivä vielä mä pääsen taas kanssa suolle ja pitkospuille.. Pakko!

  VastaaPoista
 2. Ai hitto kuin hieno suo ja mahtavia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso suo, joka vilisee kaikenmaailman eläviä.. ;D

   Poista
 3. Hep! Ilmoittaudun seuralaiseksi. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaan vaan koirat mukaan, että joku suojelee karhuilta.. ;)

   Poista
 4. Aika häjy meininki kun kuvatkin ovat noin hyviä ja kauniita. Nii ja mannekiinit kans ;-)

  VastaaPoista
 5. Uskomattoman upeita kuvia Ninni, kyllä näissä vaan silmä lepää... :) Ja muutenkin tuo suotouhureeni kuullostaa mukavalta ja tehokkaalta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se juuri on, mukavaa ja tehokasta! :) Ja se hiljaisuus ja rauhallisuus, se on yksi niistä parhaista asioista.

   Poista