lauantai 2. kesäkuuta 2012

Pyhäjärveä kiertämässä

Tänään oli taas Aquaplussan yhteistreeni: Pyhäjärvijuoksu. Mäkin pystyin osallistumaan, kun mukana oli kaksi huoltoautoa. Jos on vain yksi huoltoauto, niin mulla ei oo mukaan asiaa, kun sen verran kovaa suurin osa menee. :)

Aamulla mietin, että aika hullu sitä pitää olla.. Lähteä kahden tunnin ajomatkan päähän juoksemaan kovaan tuuleen (8m/s) ja sateeseen mahdollisesti yksin kahtakymmentäseitsemää kilsaa, ja sen jälkeen taas autolla kotiin pari tuntia. :D Tiesin, että pari trikoulun naikkosta oli juossut lenkin jo torstaina, osa puolestaan palautteli kisoista. Luotin, että sinne tulisi ees yksi suunnilleen mun tasoinen juoksija, ja varauduin kuitenkin juoksemaan yksin. Ursula oli onneksi paikalla, ei tarvinnu juosta yksin!! :)

Oltiinkin ainoat kakkosauton huollettavat. Ja jos olisin juossut yksin, niin olisin kyllä menny aika monesta kohtaa alkukilometreillä vika paikkaan. Voi olla, etten olisi osannut ollenkaan reittiä huoltoautolle, joka oli alussa 8km kohdalla..

Juoksu sujui tasaisesti kuuden minsan kilsavauhtia, ja sykkeet pysyivät pk2-alueella. Rajaniemen sillan kohdilla tuntui, että olisi lentoon lähdössä. Järvi oli kunnolla vaahtopäillä, ja tuuli oli tosi kova. Asteita oli ulkona vaivaiset kahdeksan, upea kesä..

26,9km tuli juostua aikaan 2:42:14, eli 6:01 min/km. Keskisyke oli 160, mikä mulla tarkoittaa PK2/AerK. Kynnys kun on 160-165, riippuen päivästä. Molemmat on testeissä virallisesti mitattu. Oli kyllä tosi hyvä treeni! Kiitos vielä Ursula seurasta ja Tuuli huollosta! :)

8 kommenttia:

 1. Te nopsajalat. =)

  Kiva, että sait seuraa juoksuun.

  VastaaPoista
 2. Joo, kivempi kaverin kanssa kuin yksin. Varsinkin pitempää matkaa. :) Juoksu meni kyllä hyvin, oon tyytyväinen. Mukavaa ja rentoa taivaltamista. :)

  VastaaPoista
 3. Tehän pistelitte reippaasti. Me mentiin vartti kauemmin,mutta syke ilukin sitten álle kaikkien PK alueiden.Loistavaa rasvanpolttoa!

  VastaaPoista
 4. No Tea sä nyt oot sellainen juoksija, että meidänkin seurassa olisit saanu odotella moneen kertaan.. ;) Liian kova!

  VastaaPoista
 5. Mä vaan haaveilen tuommoisesta vauhdista ja noista sykkeistä. Kateeksi käy!

  VastaaPoista
 6. Devis, kyllä se sieltä ajan kanssa tulee! :) Kolme vuotta sitten seiskan vauhti oli jo nopee. ;)

  VastaaPoista
 7. Hyvän harrastuksen ja mukavien ihmisten vuoksi ei ole ollenkaan turhaa ajaa paria tuntia treeneihin.

  Harmi, etten asu sielläpäin, sillä musta saisit lähes aina juoksuseuraa :)

  VastaaPoista
 8. Päivi, oot niin oikeassa! :) Mutta kaikki eivät sitä tajua, sain kommentteja edellisestäkin reissusta ulkopuoliselta.

  Musta tuntuu, että asun kaikista hirmu kaukana. ;)

  VastaaPoista