maanantai 18. kesäkuuta 2012

Viikko 24

Niin on taas yksi viikko ohi. Viikkoon mahtui kaikenlaista. Aquaplussan yhteistreeneistä sprinttikisaan. Myös fiilikset menivät ylös ja alas. Pelottavasta ja jännityksen tunteesta mukavaan fiilikseen. :)

Tunteja viime viikolla kertyi näin:
Pyöräily 4h 29min
Uinti 2h 20min
Juoksu 14min
Triathlon 1h 18min
--------------------
Yhteensä 8h 21min

Palaan vielä kisaan muutamilla kuvilla ja mietinnöillä.. Oli niin hyvä fiilis vielä sunnuntai aamullakin tuosta kokemuksesta (=mä selvisin!), että kasilta starttasin kolmen tunnin pyörälenkille. Oli luvattu klo 11 lähtien vettä, joten starttasin heti aamusta. No vettä ei tullu koko päivänä, mutta olipa lenkki tehty jo aamupäivästä. ;) Alkuun tuntui, että en pääse mihinkään. Ehkä jaloissa tuntui, tai sitten se oli vastatuuli, mutta 20 kilsan jälkeen pyöräily tuntui taas normaalilta.

Oli tosi hyvä juttu, että perhekin lähti mukaan. Näkivät vähän, että mikä on homman nimi. :) Illalla miehen kanssa juteltiin mm. pyörän päällä kenkien laittamisesta jalkaan. Sanoin, että siinä pitää olla trikengät, ei tuollaisia maantiekenkiä kuin mulla. Sanoin, että en tarvi nyt sellaisia. Kuulemma nauhoitti tämän osan keskustelusta. Heh. :D

Kuva: Anni
Kuva: Anni
Tyrvään Sanomien kuvaankin olin päätynyt: Linkki. :D

Ja hei, en oo muistanu toivottaa tervetulleeksi uusia lukijoita ollenkaan.. Joten tervetuloa! :)

5 kommenttia:

 1. Linkitin blogisi blogiini, Lemppariblogeja-postaukseeni,toivottavasti se on ok. Kiitos ihanasta blogistasi! :)

  VastaaPoista
 2. Aika kovilla sykkeillä pystyt kyllä menemään ja vielä suht pitkiä aikoja. Onko tietoa paljon on maksimisi?

  VastaaPoista
 3. Ninni: Olen otettu, kiitos! :)

  Mog: Tauluun olen saanut 199, mutta koskaan ei ole missään testissä vedetty maksimiin (tsippaamiseen) asti. 180 on mitattu juoksussa anaerobiseksi kynnykseksi. :)

  VastaaPoista
 4. Ei oikeesti oo ihmekään, että päädyit Sanomien kuvaan. Oot aina niin pirtsakan ja virtaviivaisen näköinen. Sää vaan oot. =D

  Oli siellä yhdessä kuvassa muuten mun pylly ja jalka sun takana näkyvissä. =D

  Oon samaa mieltä kuin Mog, että pystyt hyvin menemään isolla sykkeellä.

  VastaaPoista
 5. Jaanaba, voi kiitos! :D Taitaa kuitenkin olla ihan sattumaa, että mä oon kroppani ja irvistyksen kanssa sinne päätynyt. ;) Huomasin kans, että monta tuttua siellä on samassa kuvassa. :) No kyllä siellä juoksussa oli vähän luovuttamisen fiilareita, kun kolme juoksijaa paineli ohi vauhdilla ja itellä tuntui pahalta..

  VastaaPoista