maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannusviikko

Ihan uskomattomalla vauhdilla nää viikot menee. Nyt oli jo viikko 25, eli Juhannuskin on ohi. Edelleenkään musta ei tunnu siltä, että olisi kesä. Kuitenkin lomakin häämöttää, enää neljä aamua! :)

Seuraavasti tuli kirjattua tunteja:
Pyöräily 6h 54min
Uinti 1h 25min
Triathlon 1h 24min
Lihashuolto 1h 30min
------------
9h 43min (+ lihashuolto)

Kevyenlainen oli tämä viikko. Se koostui mm. trikoulun kisoista, inhottavasta avovesiuinnista sekä tosi pitkästä pyörälenkistä. Viikko ja Juhannus tosiaan päättyi pitkään pyörälenkkiin. Kaverin kanssa päätettiin, että Lakeuden likat tarvii mäkiä alle, ja päätettiin lähteä Lehtimäen suuntaan. Suosittelen kuitenkin tarkistamaan etukäteen reitin netistä, jos ei halua ylipitkää. ;) Kierrettiin Sjoki-Alavus-Töysä-Lehtimäki-Kuortane-Sjoki = 138 kilometriä. Alavudelta Kuortaneelle saakka satoi, ja alkoi olla jo kylmä Kuortanetta lähestyessä. Onneksi loppumatkalla (n. 30km) ehti vaatteet kuivua. Aikaa meni 4h 55min. Matka oli suunniteltua pitempi, autolla välimatkat on eri pituisia kuin pyörällä! :D Mutta toisaalta teki hyvää henkiselle puolelle ja mieli oli oikein hyvä! Lenkin jälkeen nälkä oli kyllä kamala! :D

Tänään suurin osa treenikavereista on menossa Vihnukselle harkkakisaan, mä joudun jättämään tuon treenin väliin. Mutta lauantaina yhteistreeniä odotan innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti