maanantai 11. kesäkuuta 2012

Viikko 23

Viime viikolla sain kuitenkin ihan kivasti tunteja kasaan, vaikka alkuun näytti tosi pahalta. Viiden hengen perheessä mä en voi olla se, jonka mukaan aina mennään.. Treeniohjelma oli melkoisen toissijainen, kun yritin vain saada jotain tehtyä. :)

Maanantaina normaali treenipäivä. Tiistain ja keskiviikon mies oli työreissussa, mutta tuli ke jo illalla kasin jälkeen, joten ehdin tehdä 1,5h pyörälenkin. Torstaista sunnuntaihin mies ja tytöt olivat pelailemassa Turussa lentopalloa. Torstaina haettiinkin toinen auto Prisman pihasta, jonne on n. 10 kilsaa matkaa. Poika pyöräili vierelläni ja mä juoksin. Ainoastaan perjantaina käytössä oli lastenvahtina siskoni poikiensa kanssa, mä uin sillä aikaa.

Lauantaina oltiin koiranäyttelyssä, ja päästiin Seinäjoelta lähtemään kohti Turkua puoli viiden jälkeen.


Sunnuntaina Turussa katteltiin muutama peli, ja kotimatkalla jäin Parkanossa pois kyydistä. Pyöräilin loppumatkan.

Lähes kaikki muut olivat Pirkan Pyöräilyssä, ja mun pyörälenkkini oli yksin eri maisemissa. Poljin Parkanosta Kihniön ohi kohti Virtoja 30 kilsaa, josta Kurjenkylän kautta Peräseinäjoelle ja siitä Seinäjoella. Alussa oli huolestunut, kun syke näytti mitä sattuu. Oikeastaan oli onni, kun yhtäkkiä näytti 220. Silloin tiesin, että mittariin ei ole luottaminen. Ehdin jo vähän säikähtää korkeita sykkeitä.

Kun mittari näytti 45 kilsaa, niin fiilis oli todella hukassa. Yksin täydessä metsässä, yhtään ei huvittanu pyöräillä, yli puolet matkaa jäljellä ja edessä näkyi todella iso musta pilvi. Tiedättekö sen tunteen? Ehkä en toista kertaa valitse tuota reittiä, nimittäin 30 kilometriä oli pelkkää metsää ympärillä. Kyllä siinä ehti miettiä karhuista trivaihtoihin.. Olin ihan varma, etten ikinä selviä Joroisten puolimatkasta, johon on enää kuukausi aikaa!! Se tulee ihan liian pian! Sitten, kun Peräseinäjoki lähestyi, niin alkoi olla asutusta ja fiilis parani. Pjoelta Sjoelle onkin tuttu ja turvallinen reitti. Yhteensä kilometrejä kertyi 96, ja päälle 5 kilsan vk1-juoksu. Yllättävän helpolta tuntui juoksu. :)

Viikko 23:
Pyöräily 7h 2min
Juoksu 1h 25min
Uinti 1h
-------
Yhteensä 9h 27min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti