tiistai 5. kesäkuuta 2012

Paljastus syksystä

Nyt kerron teille salaisuuden, jota tässä kevään aikana on pyöritelty.. ;) Triathlonkoulu loppuu kesäkuun lopussa. Sen jälkeen meillä on parin viikon ohjelma valmiina Joroisten puolimatkaa aatellen, ja sitten pari viikkoa palauttelua. No mitäs sen jälkeen? Vaihtoehtoja on monta, ja erinäisiä variaatioita oon pyöritelly.

Ehdottomasti parhaalta vaihtoehdolta on tuntunut henkilökohtainen ohjaus ja opastus. Tarvin mm. uintiin vielä paljon ohjeistusta, saan omantasoisen henkilökohtaisen ohjelman ja oon valvovan silmän alla jne. Paljon, paljon asioita, joita ei yksin treenatessa saa. :)

Jatkan Aquaplussan upeassa porukassa, ja kuulun jatkossa Koivulan Venlan valmennettaviin. Oma valmentaja on hieno jatkumo triathlonkoululle, jota ilman en olisi kyllä tässä. Kovassa porukassa treenaaminen on kyllä kasvattanut sekä kuntoa että henkistä kanttia. ;) Kaikkien vinkkien, kunnon kohoamisen ym. lisäksi tärkein on ollut tietenkin uimaan (vapaauinti) oppiminen. Ja unohtamatta tietenkään ihmisiä, ne tekee yhteistreeneistä parhaita! Ja edelleen pääsen nauttimaan samoista ihmisistä Aquaplussan yhteistreeneissä! :)

Yhtä paljon kuin odotan kesää ja ensimmäisiä kisoja, niin odotan syksyä ja yhteistyötä Venlan kanssa! :)

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa siistiltä! Se porukan voima on kyllä jotain aika huikeeta.:)

  VastaaPoista
 2. Onnea tästä! Vaikuttaisi olevani juuri oikea suunta. :)

  VastaaPoista
 3. Iina, älä muuta sano! :)
  Elisa, kiitos! Oon kyllä tosi innoissani! :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava juttu Ninni! Sie pääset vielä pitkälle tässä triatloonissa oman valmentajan johdolla :) Ja tämmönen kannattaa ehdottomasti hyödyntää kun on mahdollisuus siihen :)

  VastaaPoista
 5. Todellakin on mitä odottaa :). Mahtavaa Ninni!

  VastaaPoista
 6. Hanne ja Päivi :) Onneksi elokuuhun ei oo enää pitkä. Toisaalta se tarkoittaa, että Joroinen tulee nopeammin kuin haluaisinkaan. :D

  VastaaPoista