sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Jämin maastoissa

Mulla oli sovittuna tälle aamulle treffit Jämille. Lähdettiin treenikaverini Jaanan kanssa kasin aikaan kohti Jämiä ja toisesta suunnasta sinne saapuisi treenikaveri Jaanaba miehensä Härren kanssa. Ajatuksena oli polkea upeassa kangasmaastossa kolme tuntia. Maisema ja maasto on jotain mielettömän upeaa. Kun marraskuussa olin Jämin hiihtotunnelissa hiihtelemässä ja alkuun kävin vähän juoksemassa maastossa, niin oikeasti meinas tulla itku, niin upeaa oli. Täältä pääsee katsomaan sumuisia kuvia viime syksyltä.

Lenkki oli loistava. Alkuun oli kylmä, mutta kyllä sitä ajellessa lämpeni ja sai ottaa liivin ja hanskat pois. Kuvia on iso kasa, sori.. ;)




Ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun saatiin tällä lenkillä Jaanaa oottaa.. :D

  

Jono tulee takana.. ;)


Mihin suuntaan?






Toiset otti energiaa ja yks puolukoita! :D


Sen verran jyrkkä nousu, ettei puhettakaan pyörällä ajamisesta.. :D





Jaanaba ei pysyny pystyssä! :D

Hiekkarannalla!

Kotiin päästyä Jaanan auto odotti meidän pihassa lappu tuulilasissa. Jaana oli juuri saanut sakot, ja ilme oli näkemisen arvoinen. Harvoin omakotitalon pihassa tosin sakkoja saa.. Huumorintajuinen mieheni oli tehny yllätyksen: "Pysäköintioikeinmaksu. Pikku pesuainetilaus tehtävä välittömästi." Lentopallojoukkueella on pesuainetiivisteitä myytävänä, ja sen verran hyvät naurut tästä saatiin, että Jaana lupas ohessa olleesta listasta pesuaineita tilata. :D


4 kommenttia:

  1. Hyvät on kuvat täälläkin! :) Tuo kuva, missä sie ja Jaanaban härre katotte kun Jaana on puolukassa ni kyllä repesin =D Kuvista päätellen mukava päivä ollu teillä kimpassa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No me vedettiin snickersin tyyppistä suklaapatukkaa ja Jaana tosiaan söi puolukalla ja paineli lenkkinsä pelkällä vedellä. o_O :D Oli oikein mukava päivä!! :)

      Poista
  2. Vahvoja naisia! Pyörän nosteluakin on hyvä treenata, joissain kisoissa kun pyörää pitää vähän kantaakin siellä vaihtoalueella :D

    Mahtava tuo sakko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja kun treenaa painavammalla pyörällä, niin jaksaa sitä kevyempääkin nostaa. :D

      Naurettiin kyllä aika pitkään tuolle sakolle! :D

      Poista