sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tankkaus

Tiistaina aloitan tankkauksen. Tällaisia eväitä tuli ostettua tänään kaupasta:


Tiistaille, keskiviikolle ja torstaille löytyy tuoremehua litra. Lisäksi vichyä aattelin juoda ainakin torstaina ja perjantaina. Sitten pakko käyttää tilanne hyödyksi, ja syödä vähän jäätelöä ja karkkia. ;) Sitten lounaaksi otan töihin jotain muutakin kuin salaattia, eli perunaa, makaronilaatikkoa tms. Eiköhän niillä saa kroppaan hiilareita ihan tarpeeksi. Oli muuten Juoksija-lehdessä mielenkiintoinen artikkeli tankkauksesta, ja varsinkin naisten tankkaamisesta. "Naisten kyky varastoida hiilihydraatteja on heikompi kuin miehillä." Naisten piti erityisesti panostaa tankkaamiseen. Artikkeli löytyy täältä.

Sääennustetta oon seurannu mielenkiinnolla. Se on nimittäin vaihdellut. Tällä hetkellä Accuweather lupaa +24 astetta, Foreca puolestaan +20. Vähän hirvittää, mutta onneksi ehtii vielä muuttumaan. Aurinkorasva pitää myös muistaa pakata laukkuun, nimittäin ehdin jo viikonlopun koiranäyttelyreissulla polttaa hartiat.

Ajattelemani puolen tunnin lenkki jäi tänään välistä, kun en vaan reissun päälle jaksanut. Huomenna on hieroja, joten tiistaina sitten piipahtamaan lenkillä. Edellinen lenkki siis viime torstaina.

7 kommenttia:

 1. Sopisiko sellainen työnjako, että sinä jokset ja minä tankkaan? ;D

  VastaaPoista
 2. Tankkausta tässä mietitään myöskin. Huomenna pitää aloittaa ja kyllähän ruoka maistuu joten mikäs sen hauskempaa. Nestettä pitää muistaa myös nauttia. Vettä 2 litraa enemmän kun normaalisti. Käytätkö sinä mehua veden sijaan?

  VastaaPoista
 3. Uuh, tankkaus ja tankkaus! Vissyä pitäisikin muistaa hakee tähän työpöydällekin, ettei pääse krampit yllättämään mahdollisen helteenkin sattuessa. Suolaa myös paljon ruokaan ja ja.. No joo. jos kiinnostaa, niin meidän Anu on tehnyt hyväbn listan: http://www.teamrahola.fi/2011/03/maratoonarin-muistilista.html

  Tsemiä viä vikalle viikolle :)

  VastaaPoista
 4. Ebba ja Ockra, millä energialla mä sitten juoksen? ;) Voithan sä tankata mun seurana! :)

  Sigge, mä juon hiilaripitoista mehua, niin saan siitä samalla sitä hiilaria. Sitten juon vichyä, että saan magnesiumia. Vettä en hirveästi juo.

  VastaaPoista
 5. Laura ehti väliin. :) Ehdottomasti kiinnostaa, pitääkin lukea tarkasti! :) Kiitos, ja samoin!

  VastaaPoista
 6. Hyviä vinkkejä, kiitos! Vissyä onkin pakko hankkia, minulla kramppaa todennäköisesti matkalla, niin ja sitä suolaa. Tuhkapilvien kulkua tässä pitää myös seurailla, on lento Luleåsta perjantaina ja paluu lentäen maanantaina. Mukava jäädä lomailemaan juoksun jälkeen.

  VastaaPoista
 7. Sigge, ota vaikka merisuolaa ihan pienen pieneen pussiin ja laita se taskuun maratonille. ;) Samoja mietteitä täällä. Lauantaiaamulla lento Seinäjoelta Tukholmaan ja illalla takaisin..

  VastaaPoista